Боите Холи са украшение на всяко събиране, фотосесия и масово мероприятие. Този ярък, весел и фотогеничен формат вече няколко години набира популярност в геометрична продукция.

Тайните са няколко:

  • прахообразните оцветители Холи са абсолютно натурални
  • състоят се от царевично брашно и сладкарски бои и оцветители
  • цветът се измива толкова лесно, колкото лесно и бързо ви превръща в малка ходеща дъга. Самата идея да се нашариш с нещо ярко – това е своеобразна форма на освобождаване от условностите.

Затова на всички мероприятия с използване на боите и оцветителите Холи цари атмосфера на безкрайна веселба и пълно откъсване от действителността. Атмосфера, която е трудна за предаване, докато не я видиш с очите си или сам не вземеш участие в нея. Всички цветни мероприятия се съпровождат от прегръдки между участниците – цветовете трябва да се смесят, затова винаги на всички им е весело, а участниците често стават приятели. Фестивали на цветовете, рождени дни, дискотеки и купони – на всяко от тях е приятно да се снимаш, а още по-приятно да споделиш снимките в социалните мрежи.

На този свят явно е необходимо да му се добави и малко цвят.

На 17 юли 2016 г. екипът на Activation проведе Флашмоб на плажовете Кабакум и Южен. Флашмобът бе планиран като неголямо комуникационно мероприятие за поддръжка на бъдещия фестивал. Информацията за него бе поместена само на Фейсбук страницата на организаторите на фестивала. Независимо от това и двата флашмоба събраха по няколко десетки участници, които се увеличаваха при движението през плажа с нови и нови участници.

Равносметката: 10 кг.боя, 3000 раздадени листовки, море от усмивки, десетки споделяния в социалните мрежи.

Гледаме снимките(фотоотчета) и се усмихваме.