Нашият продукт „Холи прахова боя“ се състои от царевично нишесте и хранителни оцветители, като идеята идва от Индия.

Нашите бои HOLI Like се състоят от естествени съставки, които не са опасни за човек, природа и околна среда. С удоволствие можем да покажем нашите сертификати. Въпреки това, Холи Праха може да доведе в много редки случаи до дихателни проблеми, поради причината, че това е много фин прах. При известни дихателни проблеми, съветваме да се носи маска за уста и Холи Праха да не се вдишва директно.

Първоначално Холи Фестивал се е празнувал в Индия. Така те посрещат пролетта и гонят злите духове. Всички хора на този ден са равни и особенно пъстри! В целия свят Холи Фестивал е едно голямо парти със стотици хора, които танцуват и празнуват. На преден план стои чуството за общност, което възниква чрез пъстрите цветове.

Хвърляй цветовете около себе си и просто се забавлявай! За повече забавление със цветовете ти препоръчваме да смесиш праха с малко вода и започни да рисуваш! Но моля, имай на предвид, праховете да не влизат в устата, очите или в лигавицата! Ако възникне раздразнение на кожата, очите или лигавицата, изплакни обилно с вода и ако е необходимо се консултирай с лекар.

Досега не са известни проблеми при прането на дрехите. Все пак по-добре е да оставиш най-новите си дрехи вкъщи, защото безпроблемното пране зависи от твоята пералня и от праха за пране, който използваш. Препоръчваме по-стари и най-вече бели дрехи, за да могат цветовете да грейнат с пълния си блясък.

Не се притеснявай, HOLI Like в повечето случаи се измива без проблеми. Но блондинки, внимавайте! Поради повредената структура на косата след избелването, може малките прахообразни частици да се утаят в структурата на увредената коса. Препоръчваме ви да си подготвите преди това косата със защитно масло за коса, за да се избегне това. В случай, че това все пак стане, подръчни средства като шампоан против пърхут, вода с разтворени хапчета аспирин, маслиново олио с добавка на лимонена киселина могат да помогнат. Ние не носим отговорността за оцветена коса, защото оцветяването зависи от увреждането на структурата на косата.

Препоръчваме ти 3-5 пакетчета HOLI like на човек за твоят Холи Фестивал. По този начин ще се достигне многоцветен Холи ефект.

Важно!!!

Препоръки към участниците:

* Облечете се с дрехи, с които след това може лесно да се разделите или нямате нищо напротив да бъдат оцветени! За желаещите ще има на разположение найлонови калцуни за обувки!

* Носете си очила за предпазване на очите, слънчевите очила също са подходящи за целта;

* Бейзболна шапка за предпазване на косите;

* Може да си носите кърпа и шише вода (за пиене и почистване), за хората с автомобил и нещо за предпазване на седалките при сядане;

* Внимавайте за мобилните ви устройства, телефони и фотоапарати, боите могат трайно да ги увредят!

* Носете си най-вече настроение и желание за забавление и купон